WIJ GAAN VEEL VERDER

Nee wij maken niet alleen websites of webwinkels. Onze betrokkenheid gaat verder.

We geven u hieronder een kijkje in onze grafische keuken…

Betrokken in uw projecten

ALTIJD IN ONTWIKKELING

Wij hebben meerdere testcases lopen waarin wij elke dag weer de nieuwste ontwikkelingen toepassen. Op deze manier kunnen wij het effect zien van veranderingen in internetland en dit tijdig toepassen op websites van onze klanten.

WEBDESIGN

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van gebruiksvriendelijke websites voorzien van een backend (administratiepaneel). Wij maken hierbij gebruik van WordPress als basis voor de website. Één van de voordelen van dit CMS (Content Management Systeem) is dat de inhoud van de website gemakkelijk aangepast kan worden zonder tussenkomst van een gespecialiseerd persoon of bedrijf. Hiermee bespaart u dus kosten.

WEBWINKEL

U heeft een idee, een product en weet wie uw doelgroep is. Nu alleen nog een webwinkel. Majesty kan voor u een passende webwinkel leveren dat aansluit bij uw product of dienst. Uw webwinkel is het visitekaartje van uw online aanwezigheid. Wij vinden het daarom belangrijk dat de eerste (en daaropvolgende) indruk perfect moet zijn. In tegenstelling tot andere aanbieders waar u voor een paar euro een standaard webwinkel krijgt met spartaans uiterlijk, leveren wij alleen kwaliteit.

FLYERDESIGN, RECLAMEDRUKWERK EN PROMOTIEMIDDELEN

Ook voor een mooi flyer design kunt u bij Majesty Design terecht. Met een moderne eigentijdse flyer voor uw bedrijf of activiteit heeft u een groter bereik en komt u professioneler over bij uw doelgroep. Wij ontwerpen ze niet alleen maar kunnen ze ook nog eens tegen zeer gunstige prijzen voor u laten drukken!  Neem contact op voor onze prijzen. Ook posters, banners, vlaggen, buitenborden of andere reclame of promotiemiddelen zijn voor Majesty Design & Media geen enkel probleem.

ZELF WEBSITE MAKEN EN HOSTING

U kunt zelf een website of webshop maken met WordPress, Joomla, Prestashop of een ander CMS inclusief domeinnaam.  Dagelijks opzegbaar en geen verborgen kosten. Wilt u binnen het jaar opzeggen? Geen probleem. De kosten worden maandelijks gefactureerd. Een website zonder risico voor u als klant.

LOGO OF WIDGET

Majesty Design helpt u bij het creëren van een logo conform uw wensen. Een logo is namelijk meer dan slechts een plaatje, het zegt iets over uw bedrijf, uw kracht of dat waar u voor staat. Welke kleur gebruik je voor welk soort onderneming of wat wil ik uitstralen met mijn logo zijn slechts een paar vragen waar u mee te maken heeft bij een ontwerp. Laat de creativiteit maar over aan Majesty!

SEO TEKSTEN, ADVIES EN VERBETERING

Om hoger in Google te komen (zonder uzelf scheel te betalen) moet uw website voorzien zijn van nuttige content en het liefst met de juiste trefwoorden erin verwerkt. Mayesty heeft de SEO tekstschrijver in huis om te zorgen dat uw pagina’s incl. trefwoorden zo natuurlijk mogelijk worden opgemaakt. Heeft u al een site en wilt u die laten controleren en eventueel laten “corrigeren” neemt u dan gerust contact op. Wij staan klaar met advies.

PROFESIONEEL OPZETTEN SOCIAL MEDIA

Wij kunnen u helpen met het opzetten van een professioneel ogende Social Media pagina op diverse platformen zoals bijvoorbeeld Facebook, Twitter of Google Plus. Wij pakken het ontwerp aan en naderhand hoeft u het alleen maar bij te houden. Zo simpel is het!